Meer resultaten voor tentenverhuur

 
tentenverhuur
Tentenverhuur - KSA SJBT.
Deze 28 tenten zijn exclusief bestemd voor verhuur en als dusdanig in prima staat en maximum 3 jaar oud. Omdat we zelf weten hoe delicaat tenten kunnen zijn hebben we al onze tenten voor aankoop volledig opgesteld en nagekeken op eventuele mankementen.
Tentenverhuur Luc Dries.
Tentenverhuur Luc Dries. Tafels en stoelen. Tentenverhuur Luc Dries verhuurt niet enkel kadertenten en spantenten maar ook springkastelen, tafels, stoelen en alles wat nodig is om uw tuinfeest, party of trouwfeest te laten slagen! Neem zeker een kijkje bij onze producten.
Alluretent TENTENVERHUUR.
Laat uw feestplannen niet in het water vallen en kies voor een geschikte tent om u te beschermen tegen onvoorziene regen, zon, koude en andere onvoorziene weersveranderingen.Een tent huren kan voor verschillende evenementen: een huwelijksfeest, een bedrijfsfeest, communie, verjaardag of jubileum. AllureTent is een specialist in tentenverhuur van verschillende maten en stijlen.
Tent of Podium huren? - tentenverhuur podiumverhuur vloerenverhuur bij Van Ham Tenten Podia: volop keuze, kwaliteit, veiligheid, betrokkenheid.
Van Ham Tenten Podia Mogen wij u helpen? Interesse in de huur van een tent, podium, vloer of hulp nodig bij de ontwikkeling van uw project? Wij voorzien u graag van nadere informatie of van een vrijblijvende offerte-aanvraag. MET EN ZEIL. Van Ham Tenten Podia.
Tentenverhuur en zeilmakerij Tentenbedrijf GBS.
GBS, dé specialist in tentenverhuur en zeilmakerij. GBStenten dankt zijn ruim 40 jarig bestaan aan de enthousiaste en vakbekwame leiding van vader op dochter, die vanaf de start in 1971 dit familiebedrijf hebben gebracht tot wat het nu is. Een bedrijf met voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten.
Tentenverhuur Sleidinge RentaPriest.
Onze partners per provincie. Onze partners in kaart gebracht. Tentenverhuur Sleidinge stevendhoore 2020-05-27T1105090000.: Doop, Communie, Huwelijk, Uitvaart. Lovendonk, Eeksken, Sleidinge, Evergem, Oost-Vlaanderen, Vlaanderen, 9940, België. 0032 488 26 56 44. Van Noten Ceremonies. 14, Bettestraat, Hellestraat, Stekene, Oost-Vlaanderen, Vlaanderen, 9190, België.
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen: verhuur en verkoop tenten in Wetteren en ver daarbuiten!
Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot ofklein. Voor elk evenement zorgen wij voor de gepaste feesttent, van verjaardagsfeestje tot huwelijksfeest, festival of beurs. Heeft u weinig tijd en wenst u toch een zorgeloos feestje, dan kan u bij ons ook terecht voor een totaalpakket Een springkasteel, een podium, enz. zullen perfect op tijd door een van onze zorgvuldig uitgekozen onderaannemers aangeleverd worden. Kwaliteit en flexibiliteit zijn de pijlers van ons bedrijf en elke dag weer vormt het een uitdaging onze klanten, koper of huurder, een perfecte service aan te bieden.Dat we daar met glans in slagen, bewijzen onze tientallen tevreden klanten. Onze klanten kan u vooral vinden in Aalst, Wetteren, Zottegem, Lokeren, Sint-Niklaas, Ninove en Geraardsbergen. Maar uiteraard leveren wij in heel Vlaanderen. Contacteer ons vandaag nog voor tentenverhuur of verkoop! Tentenverhuur: voor bedrijven. Tentenverhuur: voor particulieren. BIM Outdoor tenten bvba. Algemeen: 09 366 61 33. Verhuur regio Oostende: 0475 71 27 57. Verhuur regio Geraardsbergen: 0475 71 27 58.
Tentenverhuur Wetteren en ver daarbuiten: BIM Outdoor.
Paviljoententen met buitenframe. Wij stellen vast dat er steeds meer interesse is in tentenverhuur voor specifieke outdoor evenementenen tenten die bijdragen tot de exclusieve uitstraling van uw bedrijf bij tal van activiteiten.Onze specialisten staan te uwer beschikking om te voldoen aan al uw specifieke wensen.Wij besteden niet enkel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en de stabiliteit van de constructie maar, ook aan de esthetische afwerking met oog voor details.
Tentenverhuur Sleidinge VOF - Gemeente Evergem.
Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van feestmaterialen voor all-in feesten. Van communiefeesten tot trouwfeesten tot bedrijfsevenementen voor elk feest of evenement beschikken wij over de juiste materialen.

Contacteer ons