Meer resultaten voor pasfoto

 
pasfoto
Pasfoto uploaden voor OV-chipkaart Reisinformatie NS.
Voor het maken van uw OV-chipkaart hebben wij een digitale pasfoto van u nodig. U leest hier hoe u een digitale foto maakt. En aan welke eisen de foto moet voldoen. Let op: Het daadwerkelijk uploaden van een pasfoto doet u pas tijdens het bestelproces.
pasfoto - Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pasfoto DE pasfoto ES pasfoto FR. Vertalingen pasfoto NLEN. fotootje van je hoofd - passport photo.
Tegenover het stadhuis - Pasfoto Maken Almelo.
Mocht uw pasfoto onverhoopt toch niet worden geaccepteerd door een officiële instantie, dan maken wij deze gratis voor u over. Voor alle officiële documenten. Pasfotos maken Almelo door een gecertificeerde fotograaf? Pasfotomakenalmelo.nl is officieel gecertificeerd en op de hoogte van alle actuele richtlijnen.
pasfoto English translation Linguee.
Het tijdschrift Plan Amsterdam, sinds jaar en dag een van de beeldbepa lende en belangrijkste communicatiemiddelen van de Dienst, had steevast een auteur wiens gezicht achter in het blad met behulp van een vrol ij k e pasfoto p u bl iek werd gemaakt.
Gemeente Dronten Aan welke eisen moet mijn pasfoto voldoen? Wat zijn de eisen voor een pasfoto?
Aan welke eisen moet mijn pasfoto voldoen? Niet iedere pasfoto is geschikt voor een paspoort of identiteitskaart. De rijksoverheid heeft bepaald dat pasfotos aan bepaalde eisen moeten voldoen en niet ouder mogen zijn dan 6 maanden. Bij de verhuizing is het pasfotohokje en de bijbehorende wisselautomaat verwijderd.
Pasfoto-automaat verdwijnt uit het Huis van de Stad gemeente Gouda.
De gemeente Gouda raadt aan uw pasfoto te laten maken door een erkende fotograaf. De fotograaf past per persoon de achtergrond, belichting en uitsnede op de juiste manier aan en is op de hoogte van de landelijke, strikte eisen voor officiële documenten.
Pasfoto in uw medisch dossier Maastricht UMC.
Een van de medewerkers vraagt u om een geldig identiteitsbewijs bijvoorbeeld een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Daarna maakt hij/zij een pasfoto van u en plaatst deze in de computer. Meestal kan de pasfoto direct aan de balie worden gemaakt.
Pasfoto maken - Capelle aan den IJssel.
Heeft u een pasfoto nodig voor een paspoort, rijbewijs, identiteitskaart, Rotterdampas of gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op onderstaande plekken in Capelle een foto laten maken. Een pasfoto voor een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet aan bepaalde eisen voldoen. Voor andere pasfoto's' geldt dat niet.
Richtlijnen digitale pasfoto - Maastricht University.
Richtlijnen digitale pasfoto. Richtlijnen digitale pasfoto. Studenten aan de UM hebben een UM-card. De pasfoto op deze kaartmoet aan de volgende eisen voldoen.: de foto is recent. je hoofd is onbedekt, dus geen petjes, mutsen of hoeden. je gezicht is volledig zichtbaar.

Contacteer ons