Meer resultaten voor huurwoningen

 
huurwoningen
Conformiteitsattest huurwoningen Wemmel.
De vergoeding mag niet meer bedragen dan 6250, euro voor een zelfstandige woning en 6250, euro voor een kamerwoning, verhoogd met 1250, euro per kamer, met een maximum van 1.250 euro per gebouw. Belasting op de aflevering van een conformiteitsattest. Conformiteitsattest voor huurwoningen.
Ligging huurwoningen WoonWel.
Ik wil huren. Kom ik in aanmerking? Hoe schrijf ik mij in? Wat is mijn plaats op de lijst? Krijg ik voorrang? Mijn gezinssituatie is veranderd, wat nu? Kan mijn inschrijving geschrapt worden? Ik krijg een woning toegewezen, wat nu?
Sociale huurwoningen in Den Haag Woningcorporatie Staedion.
De huurprijs voor een sociale huurwoning is bij de start maximaal 73714, per maand. Bent u geïnteresseerd in een sociale huurwoning in Den Haag en omgeving? Schrijf u dan eerst in bij Woonnet Haaglanden. Daarna kunt u reageren op sociale huurwoningen.
Aanbod huurwoningen Woonpunt.
Welkom nieuwe huurder. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuwe aanbod? Met een zoekprofiel ontvangt u automatisch het aanbod per e-mail. Onze beschikbare huurwoningen.: 1 kamer 215, m 2. Alles over deze woning. 1 kamer 183, m 2.
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen Liedekerke.
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Het reglement verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen heeft als doel de kwaliteit van de woningen op de huurmarkt op te volgen en te verbeteren. Elke woning die wordt verhuurd of te huur wordt gesteld als hoofdverblijfplaats, zal moeten beschikken over een conformiteitsattest.
Gemeentelijk toewijsreglement sociale huurwoningen Gemeente Rumst.
Gemeentelijk toewijsreglement sociale huurwoningen. De gemeente Rumst heeft een lokaal toewijzingsreglement voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Naast de wettelijke voorrangsregels voor de toewijzing van een sociale huurwoning, heeft de gemeente een voorrang ingebouwd voor mensen met lokale binding in cascade op te maken.
De kwaliteit van de huurwoning Wonen Vlaanderen.
Een belangrijk verschil is ook dat de federale normen van de Woninghuurwet enkel bij aanvang van de huur gelden terwijl de gewestelijke normen in de Vlaamse Wooncode op ieder ogenblik van toepassing zijn. U leest hier wat u kunt doen als u gebreken vaststelt in uw huurwoning.
U zoekt een huurwoning? Clavis.
U zoekt een huurwoning? U zoekt een huurwoning? Clavis is een woningcorporatie en verhuurt ca. 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. 4531 HC Terneuzen. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 12.00 uur. Het RSIN /fiscaal nummer ANBI is: 2718704.
Huurwoningen: Sociaal Wonen arro Leuven.
Wat is het verschil tussen een vraag om informatie, een melding en een klacht? Hoe kan je een melding doorgeven aan SWaL? Hoe kan je een klacht indienen omtrent de werking van SWaL? Neem hier een kijkje in ons huurpatrimonium.

Contacteer ons