Zoeken naar tentenverhuur

 
tentenverhuur
Partytent huren Boom Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent Podium Overkapping. Partytent huren Boom. U bevindt zich hier: Home 1 / Partytent huren Boom. PARTYTENT HUREN BOOM BIJ BLITZZ. U zoekt partytenten en wil een tent huren in Boom? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen.
Tentenverhuur Eventorent.
Een kadertent of aluhal is de meest gekende en ook meest gebruikte tent binnen de tentenverhuur. Ideaal geschikt voor evenementen, huwelijksfeesten, bedrijfsevents, etc. en is dan ook een tijdloze klassieker binnen de tentenverhuur. Tevens is deze tent multi-inzetbaar door de verschillende breedtes en lengtes en bespreken we de nodige oppervlakte graag met de klant.
Tentenverhuur en zeilmakerij Tentenbedrijf GBS.
GBS, dé specialist in tentenverhuur en zeilmakerij. GBStenten dankt zijn ruim 40 jarig bestaan aan de enthousiaste en vakbekwame leiding van vader op dochter, die vanaf de start in 1971 dit familiebedrijf hebben gebracht tot wat het nu is. Een bedrijf met voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten. Van meet af aan hebben zij de verhuurtenten in hun eigen zeilmakerij vervaardigd en doen dat nu ook voor anderen. Barbara en Sascha staan u graag bij met deskundig advies om steeds een oplossing op maat te vinden. Lees meer over ons. Tentenbedrijf GBS Hamont NV. Korte Watertorenstraat 2 3930 Hamont-Achel. Tel: 32011.44.51.74 GSM: 320473.67.91.52. E-mail: info@gbstenten.be BE 0411.623.359. Copyrights 2017 Disclaimer Privacy Policy Webdesign Creatic. De juiste tentvloer huren voor uw evenement. De perfecte tent voor uw evenement.
Tentenverhuur Verrijssen Eddy Oudsbergen Limburg.
Dankzij ons ruime aanbod aan tenten kan u ook bij ons terecht voor de grotere evenementen zoals tuinbeurzen, kerstmarkten, festivals, bedrijfsfeesten, jumpings. Tentenverhuur Verrijssen Eddy is gevestigd in Oudsbergen Meeuwen-Gruitrode in Limburg en voorziet klanten over heel België en Nederland van de juiste tent. Dankzij onze meer dan 30 jaar lange ervaring in de tentenbouw doen wij er alles aan om uw evenement te doen slagen en er een onvergetelijk moment van te maken. Door het ruime aanbod aan tenten bieden wij talloze combinaties aan die u zeker zullen aanspreken. Doordat al onze tenten de mogelijkheid bieden om ze aan elkaar te koppelen kunnen de tenten in vrijwel elke vorm gekoppeld worden zoals L-vorm, U-vorm. Al onze tenten kunnen tevens ook voorzien worden van een houten vloer. Naast het verhuren van tenten en vloer beschikken we ook over een zeilmakerij, hierdoor kan u bij ons ook terecht voor herstellingen of op maat gemaakte zeilen aanhangwagen, huifkar, overkapping.
Chris Tentenverhuur Home.
Welkom bij Chris Tentenverhuur. Al jaren zijn wij de vertrouwde partner van diverse bedrijven en particulieren voor het plaatsen van span en kadertenten. Voor de aankleding van uw tent bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Wij voorzien indien gewenst vloeren, tafels, stoelen, verwarming, enz. Neem gerust vrijblijvend contact op indien u vragen heeft. Graag maken wij samen met u een afspraak ter plaatse en bekijken wij met u de mogelijkheden, de benodigde nutsvoorzieningen en andere benodigde details zodat u zich enkel hoeft te richten op de organisatie van uw feest of evenement, gaande van kleinschalige evenementen tot megafestaties. Wij staan garant voor een perfecte en veilige plaatsing. De ideale overdekking voor uw grote evenementen, zoals concerten, grote fuiven, enz. Deze tenten hebben een iet wat chiquere uitstraling. Voor tuinfeesten, recepties, trouwfeesten, enz. Elke tent kan voorzien worden van een houten vloer. Zo houden uw gasten de voeten droog. Bij slecht of koud weer kan u kiezen voor verwarming. Wij bieden u pagodemodellen en/of warmteblazers. Ook aan uw jongste gasten hebben wij gedacht.
Delta Tenten Kessel Tentenverhuur op maat over heel Europa.
Onze medewerkers staan klaar met advies, en komen graag bij u langs om samen met u alles tot in de puntjes uit te werken. Delta tenten heeft klanten in heel Europa en daar zijn we trots op. Ons enthousiaste team staat klaar om ook u te helpen met een tent op maat naar u wensen.
Nicky Camp Tentenverhuur.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Ons tentenverhuur bedrijf heeft al generaties lang ervaring in het plaatsen en opzetten van tenten. Wij bouwen tenten door heel Nederland, België en op verzoek op elke gewenste locatie. Wij denken graag met u mee voor een geslaagd evenement.
Tentenverhuur-Theybers De tentenspecialist van Limburg.
Tentenverhuur KSA Sint-Hubertus Wachtebeke.
Godshuisstraat 11A 9185 Wachtebeke hoofdleiding: Loïc Van Himme loic@ksawachtebeke.be GSM: 32 475 63 29 79 Verhuur lokaal: Gelieve een aanvraag in te dienen via onze verhuurtool op onze website, aanvragen voor lokaalverhuur aan loic@ksawachtebeke.be worden niet beantwoord. Vind KSA op.
SIVA Tentenverhuur Stijlvolle feesttenten voor alle gelegenheden.
Exclusief feesten op een eigen locatie? Huur dan een luxe-tent van SIVA. Stijlvolle feesttenten voor alle gelegenheden. Wil je echt exclusief feesten, een alternatief voor de traditionele feestlocaties, dan biedt SIVA u de totaalorganisatie van uw feest in onze luxe-tenten op uw locatie. Voor alle privé, huwelijks en bedrijfsfeesten plaatsen wij een luxe tent op maat.

Contacteer ons