Meer resultaten voor pasfoto

 
pasfoto
Pasfoto's' maken in Oldebroek.
Kan ik de pasfoto digitaal krijgen? Ja dat kan. Bij een setje van 4 fotoafdrukken kunnen we de foto gratis naar u mailen. Wilt u geen fotoafdrukken, dan kost een digitale versie van uw pasfoto € 10. Mag ik mijn bril ophouden op de pasfoto?
Pasfoto's' - Studio Osdorp - Pasfoto direct klaar. Studio Osdorp.
Wij zijn erkend fotograaf bij de gemeente Amsterdam en maken pasfotos aan huis, verzorging en ziekenhuizen zoals: Jordaan, Leo Polakhuis, Slotenvaart ect.Voor mensen die slecht ter been zijn en niet bij ons langs kunnen komen. Komen wij graag bij u langs voor het maken van officiële, biometrische pasfoto.
Pasfoto in Soest 100 goedkeuringsgarantie - Foto Swager.
Al meer dan een halve eeuw staat Foto Swager, gevestigd aan de Van Weedestraat in Soest, synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Op een pasfoto geeft Foto Swager dan ook 100 goedkeuringsgarantie: wordt uw pasfoto afgewezen, dan krijgt u het aankoopbedrag terug overgemaakt.
Pasfoto maken Bestel je foto's' in pasfotoformaat bij Pixum.
Waarom nog bij de fotograaf pasfoto's' laten maken? Nu pasfoto's' bestellen. Zelf pasfoto's' maken met jouw foto's.' De pasfoto's' van Pixum bestaan uit 8 verschillende afbeeldingen van ca. 4,53,5cm, per velletje - dus je kunt in een klap 8 mensen gelukkig maken.
Pasfoto's' Rockanje De Pool.
Pasfoto 's' € 10,00, per set! Corona: ook nu kunt u zonder afspraak bij ons terecht voor een pasfoto. Wij houden ons netjes aan alle regels omtrent Corona. De pasfotos worden digitaal gemaakt, waarna u deze op een scherm kunt zien voordat ze worden afgedrukt.
Pasfoto - en sleutelservice - Carnavals- en feestwinkel Carnavalsshop 't' Mooswief Maastricht.
Home Pasfoto - en sleutelservice. Bij ons kunt u ook terecht voor officieel goedgekeurde pasfoto's' voor op uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs enz. we maken ook rdw erkende pasfoto's' zodat u uw rijbewijs online kunt verlengen. Zonder afspraak e n klaar terwijl u wacht!
Pasfoto's' maken in het gemeentehuis Woerden.nl. Woerden-logo.
In de centrale hal van het gemeentehuis staat een fotocabine voor het maken van geschikte pasfoto's' voor uw reisdocument of rijbewijs. Let op: de pasfoto's' die u maakt in de cabine zijn niet geschikt voor het online aanvragen van een rijbewijs.
Boekhandel Van Grinsven Pasfoto- en fotoservice.
In een lijstje neerzetten of aan iemand cadeau geven kan natuurlijk ook. U kunt van uzelf een pasfoto laten maken, maar ook voor pasfotos van kinderen en babys kunt u bij ons terecht. De kosten zijn als volgt.: €11,-, voor pasfoto's' Inclusief portretfoto.
pasfoto Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Het meervoud van pasfoto is pasfoto's. Eén pasfoto, twee pasfoto's. Wat betekent pasfoto? fotootje van je hoofd Hoe spel je pasfoto? pasfoto spel je P A S F O T O. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.

Contacteer ons