Meer resultaten voor draadloze

 
draadloze
draadloze Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Synonymes arabe allemand anglais espagnol français hébreu italien japonais néerlandais polonais portugais roumain russe turc chinois. Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet" Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet" Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet." Suggestions: draadloos draadloze internettoegang draadloze internetverbinding draadloze communicatie.
Draadloze telefoonlader Model S/X.
Bevestig dat u bent aangemeld bij uw Tesla-account dat aan uw auto is gekoppeld, of neem contact op met ondersteuning voor assistentie. Zorg dat uw telefoon opgeladen blijft met de draadloze telefoonlader voor de Model S/X. Plaats uw Qi-compatibele smartphone in de houder om de telefoon snel en gemakkelijk op te laden zonder kabels.
Eerste draadloze minipacemaker UZ Leuven. Logo UZ Leuven.
Op donderdag 28 mei werd in UZ Leuven een nieuw type draadloze minipacemaker voor de eerste keer in Europa geplaatst bij een patiënt. Met de nieuwe generatie minipacemakers komen meer dan twee keer zoveel patiënten in aanmerking in vergelijking met de eerste generatie.
draadloze muis HEMA.
De JavaScript-functie van je browser is uitgeschakeld. Schakel deze in om te profiteren van alle functies van deze site. school en kantoor. Een zwarte draadloze muis met optische sensor van 1600 dpi. De muis is compatibel met Windows en Mac.
Draadloze projectie met iOS/Android Visual System Solutions Panasonic Business.
Draadloze projectie met iOS/Android. Met deze toepassing kunt u PDF-bestanden, PowerPoint-bestanden en afbeeldingen die zijn opgeslagen op een iOS of Android-apparaat tablets en smartphones, via een draadloos LAN wifi verzenden naar een draadloze Panasonic-projector en ze projecteren. U kunt ook webpagina's' projecteren met de ingebouwde webbrowser, en foto's' die u hebt gemaakt met de camera van uw apparaat.
Amazon.nl.
Voer de tekens in die je hieronder ziet. Sorry, we moeten er alleen voor zorgen dat je geen robot bent. Voor de beste resultaten dien je ervoor te zorgen dat je browser cookies accepteert. Typ de tekens. Andere afbeelding proberen.
Draadloze oplader Qi laders kopen Smartphonehoesjes.nl.
Als je gebeld wordt, pak je de telefoon in een fractie van een seconde van de draadloze oplader af en omgekeerd na het ophangen. Dat maakt een draadloze oplader een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Qi laders: de standaard voor draadloze opladers.
Draadloze Instrumentsystemen Gear4music.
Hun draadloze ontwerp geeft je veel bewegingsruimte, zodat je een geweldige show kunt neerzetten zonder beperkingen. Met onze enorme selectie en standaard 2 jaar garantie vindt u een systeem dat perfect voor u is. Soorten draadloze systeemtypes voor instrumenten. Voor hoeveel gebruikers?
Leitz Cosy Draadloze QI-oplader Opladers en kabels voor mobiele apparaten LEITZ.
Met de Cosy QI draadloze oplader laad je moeiteloos je smartphone op, op je bureau, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Deze eersteklas draadloze oplader is de perfecte aanvulling op jouw thuiskantoor om ervoor te zorgen dat je de hele dag ontspannen en productief blijft.

Contacteer ons